Sep 24, 2017

3 THINGS #2



  Am revenit cu # 3 lucruri 😁  (editie de toamna ) si pot spune ca , pentru mine personal acest anotimp este mult mai antrenant decat vara, sunt mult mai activa si incep sa imi pun mai multe hobbyuri in practica .

#1. Am pornit maratonul crosetatului , am terminat deja primul fular si ...ma rog, pot spune ca e doar de "incalzire" am multe proiecte de implinit in sensul asta toamna aceasta.

#2. Um material retro pastrat de mama mea pe care l-am transformat in bereta si poncho , sincer nu este de purtat prin oras , dar pentru o plimbare prin gradina intr-o dimineata friguroasa, cu o cafea fierbinte in mana  e sssuper !

#3. O  carte de basme pe care am cumaprat-o din anticariat vara aceasta la mare, si pe care o citesc momentan ... incerc de ceva timp sa alcatuiesc o colectie de carti de basme si povesti , asa ca promit sa ma imprietenesc cu anticariatele toamna aceasta 😘.


Kisses.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ❤

SPRING BEAUTY SUPPLY

I got my beauty supplies for this spring , some make-up from Essence, the Bourjois Heathy Mix which i am very curious about, and fo...